maandag, maart 4, 2024

Dit VOER houdt je hersenen KRACHTig

HomeVrije tijd & vakantieEen complete barbecue, gewoon thuisbezorgd

Een complete barbecue, gewoon thuisbezorgd

De laatste dagen van de zomer zijn aangebroken. Het zijn daarmee dan ook de laatste dagen waarop je een heerlijke zomerse barbecue kan organiseren. Wil je nou voor een bepaalde gelegenheid, zoals een verjaardag of een bedrijfsfeest, een barbecue organiseren, maar geen zin om alles hiervoor te moeten regelen? Geen zorgen! Je kunt ook gewoon een verzorgde barbecue bestellen. Dat vinden wij natuurlijk een fantastisch idee. 

Alles voor de barbecue is verzorgd

We ondervonden dat het bij barbecue van AZ mogelijk is om een complete barbecue te laten afleveren. Je kunt op de website allerlei menu’s uitkiezen, zoals een Bourgondisch of een nazomer men, voor een aantrekkelijke prijs. Je betaalt altijd per persoon. Het assortiment is zeer uitgebreid en beschikt ook over vegetarische of halal opties. Voor de kinderen is er een speciaal kindermenu.

En wordt dan echt alles verzorgd? Ja, zelfs de afwas. Bij de menu’s krijg je een tafelmodel gasbarbecue. Deze is ongeveer 15 centimeter hoog, het is daarom handig om een tafel weg te zetten waar de op kan staan. Wanneer er grote bestellingen worden gedaan, zo kan het bijvoorbeeld ook heel interessant zijn als bedrijf om een barbecue te organiseren, dan krijg je een grotere barbecue afgeleverd. 

Verder worden ook porseleinen borden, RVS tangen en bestek, aan de bestelling toegevoegd. Zo heb je zelfs bij grote groepen voor iedereen de benodigdheden al geregeld. Wel zo handig, wanneer je bijvoorbeeld op een buitenlocatie bent, waar geen bestek en tangen voorhanden zijn. 

Drank pakketten

Ook voor de drank biedt de barbecue van AZ verzorgde pakketten. Zo kun je een bier, wijn of een combinatie pakket bestellen. Bij de drank geldt echter wel dat er een minimale afname moet zijn. Zo kun je de drank geleverd krijgen bij groepen van meer dan 40 personen. Dit zou daarom ook vooral een slimme oplossing zijn voor bedrijven, scholen of bijvoorbeeld op een vakantiepark. Het drinken wordt in een verrijdbare koelkast geleverd. Dus er hoeft ook niets lauw gedronken te worden!

Een groot voordeel is dat wanneer je drank overhoudt, je dit gewoon weer kunt inleveren. Het komt maar al te vaak voor dat je bij een barbecue veel te veel drank inslaat en dan uiteindelijk met de helft blijft zitten.

Snel aan huis afgeleverd

Zelfs wanneer je een dag van te voren bedenkt dat je een barbecue wilt houden, dan ben je bij AZ barbecue aan het juiste adres. De barbecue van AZ wordt gratis bezorgd in België, Nederland en de Duitse grensstreek. Als je voor 12:00 in de middag de AZ bbq aan huis bestelt voor in ieder geval meer dan vijf personen, heb je de benodigdheden en al het eten de volgende dag gewoon voor de deur staan. Zo kun je zelfs met het wisselende weer van de lage landen genieten van een last minute eetfestijn. 

Populair

Mijn favorieten