Cheapass bikes

Dè plek voor een goede fiets in Den Haag

We leven in Nederland, en daar fietsen we nou eenmaal ontzettend veel. Naar werk met de fiets, naar school met de fiets, naar vrienden met de fiets. Eigenlijk alles wat we doen is wel met de fiets. Het helpt natuurlijk dat we zo’n klein landje zijn, je zou in principe van boven naar onder kunnen fietsen. Maar dat betekent wel dat we regelmatig een nieuwe fiets nodig hebben. Want een fiets slijt nou eenmaal als je hem zo vaak gebruikt. Gelukkig als je in Den Haag of omstreken woont heb je geluk. Bij cheapass bikes vind je heel goedkoop tweedehands fietsen Den Haag. Zo betaal je niet de volle mep voor een nieuwe fiets, maar zal het qua kwaliteit niet minder zijn. Het is het beste van beide werelden. De perfecte oplossing voor mensen die een nieuwe fiets willen hebben, voor een zacht prijsje!

Goedkoop en makkelijk te verkrijgen

Het mooiste aan fietsen bij cheapass bikes, is dat het ontzettend makkelijk is, en goedkoop nog ook. Ze hebben alleen maar A-merken, wat betekent dat je altijd een goede kwaliteit fiets ontvangt. Ook zijn de fietsen voordat ze naar jou toe gaan compleet refurbished. Alles wat aan vervanging toe was, is vervangen, zodat je eigenlijk een gloednieuwe fiets ontvangt. Je hebt ook meteen een maand garantie, dus zelfs als er iets fout zit, kan je het gratis laten vervangen. Ook tegen diefstal ben je verzekerd, aangezien alle fietsen geregistreerd zijn. En een van de beste dingen, het wordt gratis bij je thuis bezorgd. En dat duurt ook niet lang, binnen 2 dagen is je fiets aan je deur geleverd. Het is dus bestellen, en meteen kan je weg fietsen. Ideaal dus als je snel een nieuwe, en goede fiets nodig hebt!

Leasen en andere mooie puntjes

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je geen interesse heb in een fiets kopen. Daar is dus ook de perfecte oplossing voor, een fiets leasen! Zo hoef je niet in een keer een bedrag neer te leggen, om een fiets te kopen. Je kan gewoon elke maand een kleiner bedrag betalen. En deze lease is ook maandelijks af te zeggen, dus je zit er nooit aan vast! Heb je dus een maandje een fiets nodig, ga naar cheapass bikes. En als je denkt dat het niet nog beter kan worden, er zijn ook elektrische fietsen beschikbaar! Je kan dus ook snel rond zoeven op een flitsende elektrische fiets binnen no time. Door het ontzettend brede assortiment kan je altijd vinden wat je zoekt. Dus wat houdt je nog tegen, haal een ‘’nieuwe’’ fiets!

Geef een reactie