Het nachtleven van Hong Kong

Levendige Stad

Het nachtleven in Hong Kong is leuk, vriendelijk en ongelooflijk divers. De stad is het meest spectaculair wanneer de zon ondergaat wanneer wolkenkrabbers de haven beginnen te verlichten, terwijl pubs en nachtclubs feestgangers aantrekken met levendige muziek.

Het is al bekend dat deze stadstaat compact is, en je zult zien dat de opties voor het nachtleven in Hong Kong nog geconcentreerder zijn. De overgrote meerderheid van bars, clubs en restaurants bevinden zich rond Central, maar je moet ook een weg vinden naar een van de chique bars op het dak van Kowloon. Deze lijst met de beste nachtlevenervaringen in Hong Kong varieert van gezinsvriendelijke activiteiten in het donker tot een volledig overzicht van de beste plekken om te feesten in de stad.

Lan Kwai Fong en Soho bruisen vaak van modieuze bewoners en trendy toeristen die op zoek zijn naar een coole plek om rond te hangen in trendy bars, restaurants, clubs en drinkbakken. Beide uitgaansgebieden bevinden zich in centraal Hong Kong en zijn gemakkelijk bereikbaar via MRT, bus en trams. Lan Kwai Fong is elke avond druk en zit vooral vol op festivaldagen en oudejaarsavond. Houd er wel rekening mee dat drugs zeer illegaal is in Hong Kong. Ze willen drugsverslaving voorkomen.

SOHO & LKF

SoHo, gelegen rond Hollywood Road, omringt Lan Kwai Fong en is de thuisbasis van nog meer bars en pubs (hoewel een beetje meer relaxte), evenals een van ’s werelds langste outdoor roltrappen. Geniet van enkele van de beste uitzichten op de moderne skyline van Hong Kong en de Zuid-Chinese Zee vanuit de vele bars en lounges op het dak van de stad. Als u op zoek bent naar verfijning en exclusieve cocktails, ga dan naar OZONE, 118 verdiepingen hoger in The Ritz-Carlton Hong Kong.

Aqua biedt ook een spectaculair uitzicht vanuit de op penthouse geïnspireerde lounge, terwijl Eyebar uitkijkt over de haven en skyline van Hong Kong vanaf de 30e verdieping van iSquare.

Hong Kong’s Symphony of Lights is een van ’s werelds grootste permanente licht- en geluidsshows. Dit iconische gezicht is een beetje een voor de hand liggende keuze als het gaat om het nachtleven in Hong Kong, maar je mag dit niet missen als je hier voor het eerst bent. De al adembenemende Victoria Harbour wordt verlicht met briljant gecoördineerde lichten van 45 grote gebouwen aan beide kanten. Ga naar de Tsim Sha Tsui Promenade of het Golden Bauhinia-plein om 20.00 uur voor een van de beste uitkijkpunten.

Geef een reactie