zondag, oktober 1, 2023

Dit VOER houdt je hersenen KRACHTig

HomeModeLunch box voor onderweg

Lunch box voor onderweg

Het maakt niet uit waar je naartoe gaat, met een lunch box kun je jouw eigen lunch overal mee naartoe nemen. Of je nou naar je werk gaat, naar school of als je een lange trein- of autoreis moet maken, je kunt de lunch box overal voor gebruiken. Gelukkig zijn er ook nog eens verschillende formaten lunch boxen zodat ze altijd aan jouw wensen voldoen. Ook zijn er lunch boxen met vakjes, zodat je meerdere dingen mee kunt nemen.

Bentobakje

Een lunch box met vakjes wordt ook wel een bentobakje genoemd. Je hebt meerdere vakjes waar je dus meerdere etenswaren in kunt doen. Zo kun je een salade meenemen met verschillende toppings. Of allemaal verschillende soorten noten of stukjes groente met verschillende soorten dipjes. Een bentobakje is heel handig en al je eten blijft hier vers in. Het maakt niet uit wat je meeneemt, als het in de vakjes past is het goed. Zo kun je bijvoorbeeld ook allerlei verschillende soorten fruit in de vakjes doen.

Drinkbus

Ook voor kinderen is er een hele handige drinkbus om overal mee naartoe te nemen. Een drinkbus is lekvrij en het belangrijkste is dat deze voor elk kind makkelijk te openen is. Een drinkbus voor een kind is meestal ook nog eens leuk bedrukt zodat het extra leuk wordt om eruit te drinken. Er zijn ook drinkbussen te krijgen inclusief een lunchbox voor de kids, bijvoorbeeld gedrukt met Paw Patrol. Zo wordt drinken en lunchen een feestje voor je kind. De drinkbus en de lunch box zijn ook makkelijk en handig te sluiten zodat ze niet lekken in het rugzakje van je kind.

Onderweg lunch meenemen

Tegenwoordig is het dus heel makkelijk om je eigen lunch mee te nemen voor onderweg. Er zijn meerdere soorten lunch boxen te krijgen die passen bij jouw behoeften, zowel voor kinderen als voor volwassenen. Zo kun je altijd genieten van je eigen lunch onderweg in plaats van dat je iets moet kopen wat je eigenlijk helemaal niet zo lekker vindt. Je kunt er ook vanuit gaan dat je lunch lekker vers blijft in een lunch box. Om het helemaal af te maken kun je ook nog een thermosfles aanschaffen waarin je een warm of koud drankje mee kunt nemen!

Populair

Mijn favorieten